Maart 2008,

Beste Vrienden van Save Heaven,

Graag willen we u een up-date geven over het project Save Heaven in Ethiopië.

Allereerst de hartelijke groeten van Miss Lina, de manager en de kinderen. De kinderen zijn gezond en studeren geweldig. De oudste, Biniam spreekt zelfs al een paar zinnen Nederlands!

 

 

Zoals jullie wellicht weten hebben we in 2007 een enorme sprong gemaakt met het aantal kinderen dat wij mogen verzorgen. Naast het tehuis waar wij 12 kinderen 100 % verzorgen hebben wij er nog de zorg voor 60 kinderen bij gekregen die wonen bij hun familie leden of kennissen in de wijk waar wij ons kantoor hebben. Deze kinderen krijgen scholing, medische verzorging en kleding plus een kleine bijdrage voor voeding. Als gevolg van deze groei is onze staf natuurlijk ook flink uitgebreid. In ons tehuis werken 4 medewerkers permanent en op kantoor nog 4 administratieve medewerkers. Dit alles aangestuurd door Miss Lina die in de afgelopen jaren een echte manager is geworden.

De overheid stimuleert organisaties als de onze, met werk voor kinderen in de community en niet in weeshuizen. Vandaar dat activiteiten in de community wat eenvoudiger te managen zijn en minder kost per kind waardoor wij een groter aantal kinderen kunnen / mogen verzorgen.

Dankzij gulle giften van o.a. de Rotary club Aalsmeer-Uithoorn , Innerwheel, Wings of Support / KLM en diverse andere bedrijven en bevriende relaties hebben wij voldoende gelden ontvangen om de groei te realiseren en de afgelopen jaren te bekostigen.

Het is nu echter weer tijd om de financiering verder te onderbouwen. 
De inflatie in Ethiopië is 13 % per jaar en door de groei zijn de kosten dus automatisch fors gestegen.

Mocht u betrokken willen zijn of blijven bij ons project dat nodigen wij u graag uit weer/ook financieel bij te dragen.

Ook zijn recepties, jubilea e.d. uitstekende fondswervings mogelijkheden waarvoor wij graag ons project aanbieden.

 

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw aandacht,

Met vriendelijke groeten,

 

Stichting Save Heaven Nederland
Henk Oost.

Bank: ING Uithoorn 65 35 30 803

www.saveheaven.org

Onderwijs Accomodatie De wijk Nieuws