december 2012

Beste Vrienden van Save Heaven,                                        

Het einde van het jaar nadert snel en Kerstmis staat voor de deur.

Het is een bewogen jaar geweest voor onze stichting. Wij zijn erg druk bezig geweest met het zoeken voor een nieuwe “plek” voor de Save Heaven kinderen.
Na veel zoeken en overleggen hebben wij de Stichting New Creation bereid gevonden onze kinderen op te nemen. Co en Marja van deze stichting hebben druk overleg gehad met de overheid voor de transfer. Sinds juni 2012 zijn we hiermee bezig en tot op de dag van vandaag is er geen zekerheid waar de kinderen heen gaan. De overheid zoekt een, in haar ogen, verantwoorde oplossing voor de toekomst van de kinderen en neemt hier alle tijd voor.

Co en Marja zijn op bezoek geweest in Nederland en hebben ons alle ins en outs van hun gesprekken medegedeeld. Ook voor hun is dit een beproeving aangezien zij zich helemaal instellen op de komst van “onze” kinderen. Hun kamers zijn klaar en de andere kinderen(New Creation Kids) rekenen op hun komst.

Ondertussen verzorgt Lina met 1 medewerkster nog steeds de kinderen. Zij wil dit volhouden tot er een nieuwe plaats voor de kinderen is gevonden. Gelukkig is de huisbaas flexibel en kunnen wij steeds maand voor maand verlengen.

Wij hopen dat er nog dit jaar duidelijkheid komt  zodat ook de kinderen weten waar zij aan toe zijn. Gelukkig zijn zij  nog steeds gezond en blij maar worden ook onzeker. We zijn Lina dankbaar dat zij zich tot het laatste moment inzet voor een goede overdracht.

De kosten zijn natuurlijk doorgegaan, graag doen we weer een beroep op jullie!

Hartelijke groet, voorspoedig Nieuw Jaar en fijne Kerstdagen toegewenst,

Stichting Save Heaven Nederland.

Henk Oost.

Bank: ING 65.35.30.803.
ANBI goedgekeurd dus aftrekbaar.

Onderwijs Accomodatie De wijk Nieuws