Verslag bezoek van Lina aan benefietdiner te Marbella.

Tijdens Lina’s bezoek aan Nederland hebben we tevens een trip gemaakt naar Spanje. Lekker even bijkomen van alle doktersbezoeken en therapieën die Lina voor haar schouders en nek heeft moeten ondergaan. Deze trip had tevens als doel om aanwezig te zijn bij een benefietdiner wat ten bate van Save Heaven gegeven werd,en waar Lina een presentatie gaf van ons werk in Ethiopië, ondersteund door een filmreportage die speciaal door de organisatoren gemaakt is.

Dit was het derde evenement wat georganiseerd werd door twee bevriende dames, Patricia Izquierdo-Raaphorst en Maggie Allam, die de kinderen van Save Heaven in hun hart hebben gesloten.

Het werd als volgt georganiseerd: 
Een deel van het restaurant van een golfclub werd afgehuurd en de initiatiefnemers verkochten een “ diner” waar tevens een modeshow door een plaatselijk ontwerper werd gehouden. Uiteindelijk werd de gehuurde ruimte vergroot omdat zo’n 80 personen zich hadden aangemeld voor het diner. Wat een geweldig initiatief en opkomst! Men kon ook prijzen, als extra trekpleister, winnen die door de plaatselijke winkeliers en bedrijven gedoneerd werden, gezichtsbehandelingen, tassen, accessoires en zelf een weekend proefrijden met een Porsche. Wat hebben Patricia en Maggie er veel werk van gemaakt.

De opbrengst was geweldig om de kinderen continuïteit te bieden, en voor de kinderen zelf….. een goed gevoel dat er mensen in deze grote wereld naar ze omzien.

Onderwijs Accomodatie De wijk Nieuws